Datapellon uudisraivaajat

-ohjelma

Etsimme Datapellon uudisraivaajia!

 

Tulevat infotapaamiset Teamsissa torstaisin 16.11., 30.11. ja 14.12. klo 14:00 - 15:00. Osallistumislinkin saat osoitteesta info@dataspace.fi.

DataSpace Europe käynnisti yhteistyökumppaneidensa kanssa satokauden kestävän Datapellon uudisraivaajat -ohjelman. Ohjelman sisältöä valmistellaan parhaillaan eri toimijoiden kanssa - tule mukaan vaikuttamaan!

Datapellon uudisraivaajat -ohjelman tavoitteena on tuoda dataa maatalousyrittäjän hyödyksi ja saada alkutuotannon ääni kuuluviin datatalouskeskustelussa. Ohjelma käynnistyi infotilaisuudella:

 Infotilaisuuden esitys


 

Satopotentiaalianalyysi

Satopotentiaalianalyysi on konkreettinen esimerkki pienten toimijoiden yhteistyön tuottamasta ratkaisusta ja se konkretisoi tekoälyratkaisun hyödyt tuottajalle.

Tästä voit katsoa KoneAgriassa kuvatun Datalive -tallenteen, jossa näytetään kuinka satopotentiaalianalyysi toteutettiin.

 

Haku päällä!

Tarvitsemme käyttäjäkokemuksia reilun datatalouden ekosysteemin käytäntöön vientiin ja haemme Datapellon uudisraivaajat -ohjelmaamme mukaan maatalousyrittäjiä ja palveluntarjoajia, jotka uskovat yhteisöllisen datan voimaan.

Ei maksa mitään ja voit voittaa!

Datapellon uudisraivaajat -ohjelmaan osallistuminen on maatalousyrittäjille maksutonta.

Osallistuvien maatalousyrittäjien kesken suoritetaan myös arvonta, jonka pääpalkintona on Satopotentiaalianalyysin toteutus.

Lisäksi arvotaan muita 
Yield Systemsin ja SoilScoutin kanssa yhteistyössä toteutettuja palkintoja. 

Ilmoittaudu mukaan ja
vinkkaa kaverille!

Jätä yhteystietosi sivun alareunan yhteydenottolomakkeella
ja mainitse viestissä "Datapellon uudisraivaajat".

Olemme sinuun yhteydessä ja kutsumme mukaan infotilaisuuksiin!

Käy katsomassa myös Muwexin video "Onko SATOPOTENTTIAALIA? Lannoittaakko vaikko ei?"

Muwex - Onko SATOPOTENTTIAALIA? Lannoittaakko vaikko ei?