Usein kysytyt kysymykset

Dots

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko tietää jotain lisää? 

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta aiheeseen josta haluat tietää lisää, ota meihin yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Ensimmäisessä vaiheessa Tritom tarjoaa ratkaisuja sekä datantuottajille, eli viljelijöille ja muille maataloustoimijoille, että ruoka-alan ja teollisuuden toimijoille. Tritom-datanvälityspalvelu avataan viljelijäasiakkaille alkuvuodesta 2023. 


Tritom ei koskaan tallenna palvelun kautta välitettyä dataa. Data liikkuu aina vain luvitetuille vastaanottajille. Tritom välittää kaiken datan salattuna lähdejärjestelmästä kohdejärjestelmiin.


Tritomin asiakkaat päättävät aina itse, mitä dataa ja missä muodossa he haluavat jakaa. Datan jakamiseen liittyvät sopimukset ja käytänteet tulevat palvelun mukana sisäänrakennettuina.


Tritomin ei missään tilanteessa käytä asiakkaan dataa. Tritom on datanvälityspalvelu, joka ainoastaan välittää asiakkaan datan vain asiakkaan myöntämän luvituksen mukaisesti. 


Tritom-tuotteet ovat ostettavissa datakanavaperusteisella kuukausimaksulla helposti omia tarpeita vastaavassa laajuudessa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää!