Tritom Enterprise
palveluntarjoajille

Jaettua hyötyä läpi toimijaketjun

Tritom antaa kaikille ruoka-alan ja teollisuuden toimijoille tasavertaisen tilaisuuden kehittyä ja rakentaa uutta liiketoimintaa yhteisöllisen datan tuomien mahdollisuuksien avulla. Lue lisää Tritomin hyödyistä myös teidän organisaatiollenne.

Tilaus- ja toimitusketjun
tehostuminen

Tritom hyödyttää koko ketjua ja sen toimijoita vähentämällä häiriötilanteita, mahdollistamalla yhä parempaa ennakointia sekä parantamalla jäljitettävyyttä ja siten myös ketjun vastuullisuutta

Palveluntuotanto

Tritom ratkaisee eri järjestelmien yhteensopivuusongelmat. Mahdollistamme uuden, tilaus- ja toimitusketjuja paremmin palvelevien palveluntuotantomallien syntymisen

Tuotekehitys

Tuotteiden ja laitteiden jakamasta yhteisöllisestä datasta saatavien tietojen avulla tuotekehitystä voidaan kohdentaa yhä paremmin. Näin mahdollistamme myös kotimaisen palvelutarjonnan kilpailukyvyn lisääntymisen. 

Ohjelmisto- ja laitevalmistajat

Lähetä ja vastaanota tietoa Tritom-datanvälityspalvelussa

Tritom tarjoaa kaikille ruoka-alan ja teollisuuden toimijoille tasavertaisen mahdollisuuden päästä kiinni dataan. Tämän ansiosta myös pienet ja keskisuuret yritykset pääsevät markkinoille itsenäisinä toimijoina. Tritom avaa myös mahdollisuuden täysin uudenlaisille palveluille, kehitykselle ja liiketoimintamalleille. 

Tiedonsiirto Tritom-järjestelmään ei vaadi asiakkailtamme muutostoimenpiteitä, vaan integraatio onnistuu sujuvasti ratkaisuun sisältyvän Tritom Connectorin avulla. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin data-avaruuden mahdollisuuksista juuri sinulle.

 

Ota yhteyttä