Ensimmäisenä Euroopassa

Tritom -
Uusi yhteisöllisen
datan välityspalvelu

Tritom
Dots

Tritom 

Kannattavaa liiketoimintaa yhteisöllisestä datasta

Tritom on digitaalinen kokonaisratkaisumalli, joka mahdollistaa toimialat ylittävän datan liikkuvuuden, välittämisen, visualisoinnin ja hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti niin arvoketju- kuin arvoketjun toimijatasolla. Innovaatiossamme yhdistetään keskeiset globaalit asiakas- ja markkinatarpeet Euroopan Unionin linjaamiin datastrategian osa-alueisiin.

Hei maatalousyrittäjä! Kuka korjaa datasatosi?


Tiedätkö mihin datojasi käytetään? Haluatko tietää, kuinka saat datalla arvonlisää tuotannollesi? Olisiko aika parantaa neuvotteluasemaasi yhteisöllisellä datalla ja hankkia kumppanit, jotka mahdollistavat datan arvon jakautumisen tasapuolisesti dataekosysteemissä? Entä kuinka voit vastata kestävän kehityksen ja vastuullisuuden vaatimuksiin datallasi? Tule rakentamaan reilua datataloutta alan toimijoiden kanssa. Tritom Essential on nyt julkaistu!

Tule rakentamaan reilua datataloutta!


Haluatko palveluntarjoajana mahdollistaa asiakkaasi tuotannolle arvonlisää yhteisöllisellä datalla? Maatalousyrittäjät etsivät palveluntarjoajia, jotka mahdollistavat datan arvon jakautumisen tasapuolisesti dataekosysteemissä. Tule rakentamaan reilua datataloutta maatalouden toimijoiden kanssa. Tritom Essential on nyt julkaistu!

  

Tältä näyttää Tritomin mahdollistama dataekosysteemi:


Data on maailman nopeimmin lisääntyvä raaka-aine, mutta haasteena on kuinka pystymme hyödyntämään syntynyttä dataa mahdollisimman tehokkaasti eri toimijoiden välillä. Tritomin avulla erilliset datavirrat saadaan yhdistettyä ensimmäistä kertaa helposti yritysten hyötykäyttöön.

Katso tästä Tritomin lanseeraustilaisuuden tallenne:


Lanseeraustilaisuudessa käyttivät puheenvuoroja esimerkiksi Cinia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esko Aho, MTK:n toiminnanjohtaja Jyrki Wallin, Ilmastorahaston toimitusjohtaja Paula Laine sekä DataSpace Europen omat ja ulkopuoliset asiantuntijat.

Dots

Palvelumme

 

Tritom-datanvälityspalvelu yhdistää ensimmäisessä vaiheessa ruokaketjun,
maatiloilta elintarviketeollisuuteen ja kauppaan asti.

Tritom Essential Datantuottajille

Täysi arvo toiminnastasi

Maatiloilla tuotettu data on kuin toinen sato, joka jää yleensä korjaamatta. Katso nyt, miten Tritom mahdollistaa muutoksen myös sinulle. 

 

Lue lisää

Tritom Enterprise ruoka-alan ja teollisuuden palveluntarjoajille

Jaettua hyötyä läpi toimijaketjun

Tritom antaa kaikille ruoka-alan ja teollisuuden toimijoille tasavertaisen tilaisuuden kehittyä ja rakentaa uutta liiketoimintaa yhteisöllisen datan tuomien mahdollisuuksien avulla. 

 

Lue lisää


Tritom tuotteet

 

Tritom koostuu eri komponenteista, joita ovat Tritom Contracts (sopimusautomatiikka, saatavilla Q3/2023), Tritom Essential (datantuottajille), Tritom Enterprise (palveluntarjoajille) ja Tritom Connector (tekninen ratkaisu, jolla liitytään Tritomiin).